Tänään oltiinkin sitten ajoissa hereillä että kerkesi käyttää Puten pihalla ensin ennenkun lähdettiin Hemin kanssa koirakouluun. No kerettiin ihan mukavasti ja samalla tavattiin sitten petsiestä bongattu Leonberginkoira Ninnu ja hänen omistajansa. Yllätys Hemi tuli oikein hyvin toimeen :)

Koirakoulussa meillä oli vetäjänä Sanna, joka on tuttu blogistaan ja tätini kautta jo hieman aikaisemmin :)  No kuitenkin ei siitä sen enempää, vaan siirrytään itse aiheeseen. Tosiaan Hemihän osaa tulla vierelle ja seurata jo ihan kohtuu hyvin, mutta arvatkaahan vaan oliko sillä mitään kiinnostusta opettelua ja tottelemista kohtaan kun oli niiiiin paljon uusia hajuja ja tuttavuuksia. Hemin olisi tehnyt mieli tehdä vaikka ja mitä muuta kuin sitä mitä olisi pitänyt. Tuli myös kerran korotettua ääntä kun ihan yht äkkiä Huoh, no ei se mitään Pikkuvikoja.  Muuten meni kyllä ihan okei ringissä katsekontaktin ottaminen olisi sujunut paremmin kun vauhti olisi ollut hieman nopeampi mutta ei siinä nyt jaksanut koko rinkiä ohittaa.

Koirakoulun jälkeen suunnattiin sitten koirapuistoon ja siellähän olikin jo entuudestaan tuttu pentu ja tuli vielä pari sekarotuista. Ninnu leonbergi tuli mukaan myös :) Oli ihan mukavaa ja Hemi juoksi itsensä väsyksiin, ainakin 10 minuuttia se jaksoi olla rauhallinen ja kotona syötyään se olikin taas aivan menossa mukana :) Oli ihan kiva päivä, itsellekkin tuli tosi hyvä mieli kun kerrankin sai jotakin aikaiseksi vaikka olisikin tehnyt aammulla mieli jäädä kotiin nukkumaan :)